Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Peel Fruit Vahausliuskat vartalolle 20 kpl

20 kpl vahaliuskoja vartalon/säärien alueen ihokarvojen poistoon

Hellävarainen, mutta tehokas koostumus, joka irrottaa noin 3 mm:n mittaiset ihokarvat. Liuskat sisältävät hoitavia öljyjä, joilla on ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia ominaisuuksia; mukana mm. E-vitamiinia, voipuun voita ja kookosöljyä. Liuskoissa villimarjojen tuoksu.

Pakkauksessa on mukana 4 kpl vahauksen jälkeen käytettäviä aloe veraa sisältää kosteuspyyhettä.

Käyttö: Käytä tuotetta ainoastaan terveelle iholle ja varmista että käsiteltävä alue on puhdas ja kuiva ennen kuin aloitat vahauksen.  Lämmitä liuskoja käsiesi välissä muutaman sekunnin ajan ja irrota vastakkain olevat liuskat varovasti toisistaan. Aseta liuska iholle ihokarvojen kasvusuunnan mukaisesti ja silitä sitä ihoon niin kauan, että liuska on kiinnittynyt kunnolla. Tartu kiinni liuskan reunasta ja vedä se rivakasti irti ihokarvojen kasvusuuntaa vastaan. Saat paremman lopputuloksen, kun vedät liuskaa mahdollisimman lähellä ihoa niin, että irrotettava osa kääntyy ihossa vielä kiinni olevan liuskan päälle ja pidät samalla toisella kädellä ihosta kiinni kiristäen sitä. Liuskoja voidaan käyttää uudelleen niin usein, kun ne tarttuvat kiinni. Lopuksi pyyhi iho mukana olevalla kosteuspyyhkeellä. Tarvittaessa huuhdo pelkällä vedella. Parhaan lopputuloksen saat, kun ihokarvat ovat vähintään 3 mm mittaisia ja tekemällä ihokuorinnan käsiteltävälle alueelle n 24 tuntia ennen vahausta. Älä käytä kosteusvoidetta vahattavalle ihoalueelle juuri ennen vahausta.

Liuskan koko n 17 x 7,4 cm, vaha-alueen koko n 13 x 4,8 cm.

HUOM! Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Mikäli ainetta tulee niellyksi, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin ja esitä tämä pakkaus. Vältä aineen joutumista silmiin. Mikäli tuotteen käyttö aiheuttaa jatkuvaa kuumotusta tai ihon punoitusta, lopeta tuotteen käyttö ja huuhtele ihoa runsaalla vedellä ja tarvittaessa hakeudu lääkärin hoitoon. Älä käytä tuotetta ärtyneelle iholle tai mikäli olet aiemmin saanut sivuvaikutuksia vahojen käytöstä. Älä myöskään käytä, mikäli iholla on haavoja, syntymämerkkejä, joista kasvaa karvoja, syyliä, finnejä tai suonikohjuja. Jos sinulla on lääkitys, joka saattaa aiheuttaa iho-oireita tai jos ihosi oireilee, keskustele asiasta lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä. Jollet ole käyttänyt tätä tuotetta aikaisemmin, suosittelemme ihotestin tekemistä pienelle alueelle ja seuraamaan mahdollisia reaktioita 24 tunnin ajan. Vahausliuskojen käyttöä ei suositella iäkkäille henkilöille eikä diabeetikoille. Vahaus ei sovi rintojen, päänahan tai intiimi alueelle. Vältä aurinkoa, deodoranttia ja alkoholipohjaisten aineiden käyttöä vahatulle alueelle heti vahauksen jälkeen. Säilytä tuotetta viileässä ja kuivassa. Vain ulkoisesti.

Ainesosat, vahausliuska: TRIETHYLENE GLYCOL ROSINATE, GLYCERYL ROSINATE, SYNTHETIC WAX, PARFUM, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, COCOS NUCIFERA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CI 15850, CI 77891

Ainesosat, kosteusliina: PARAFFINUM LIQUIDUM, HELLANTHUS ANNUUS SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, PARFUM, BHA, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL

 

Tuote: E1558

Hinta:3.60 €7.20 €